Всеукраїнський рух “За Затишну Землю” Молодіжної Громадської Організації “Нова Атлантида” вітає всіх з Новим Роком та пропонує ознайомитись з підсумками діяльності організації у 2012 році

Ось і завершився 2012 рік. Він був досить цікавим та щедрим на різноманітні заходи. Давайте разом згадаємо все, що в ньому було, і підведемо підсумки.

 

У ЛЮТОМУ ми тепло святкували День Соціальної Справедливості чаюванням на Софійській площі. А також почали готувати розсаду для Весняної висадки квітів і зняли ролик про те, як можна виростити квіти у себе вдома

Ми створили мотивуючий комікс -
Комікс

Одночасно з цим на Головному екрані країни почали демонструвати наше соціально-екологічне відео

У лютому шляхом голосування було обрано Сміттєвого короля України, як частина театралізованого дійства - “Пісня Сміття та Квітів”

 

У БЕРЕЗНІ ми стали запрошувати і збирати всіх бажаючих приєднатись до Весняної висадки квітів, консультуючи, як потрібно висівати квіти та доглядати за підростаючою розсадою.

У КВІТНІ відбулася висадка дерев і прибирання Замкової гори й Солом’янського парку.

 

ТРАВЕНЬ відкрила “Атака Сміттєвих Королів” - театралізоване дійство, в якому Сміттєвому королю з його почетом протистояла Королева Квітів зі своїми друзями

А вже через тиждень після цієї події ми розпочали Всеукраїнську Весняну акцію з висадки квітів, коли всі бажаючи змогли приєднатись до того, щоб зробити нашу Землю красивою і затишною, висадивши чорнобривці, колеуси, циганочку, цинерарію та багато інших квітів. І порадіти тюльпанам та нарцисам, які ми висадили в минулому році. А закінчився травень традиційним для “Нової Атлантиди” святкуванням Трійці.

 

У ЧЕРВНІ було організовано Екологічний майданчик і Сакральний простір на екокультурному фестивалі “Трипільське коло - 2012. Парад стихій”.

 

 

У ЛИПНІ ми тепло, по-домашньому провели одне з найважливіших свят наших пращурів - Івана Купала.

 

А СЕРПЕНЬ нас порадував квітучою клумбою в Солом’янському парку:

На третіх вихідних ВЕРЕСНЯ відбулася Всесвітня Ювілейна акція з прибирання та облаштування території та висадки квітів - Clean Up the World Weekend 2012. Під час заходу вже традиційно висаджували тюльпани та нарциси.

А в кінці версня ми святкували 16-ту річницю з дня заснування МГО “Нова Атлантида”. Також поповнив скарбничку наших досягнень другий екосоціальний ролик:

 

У ЖОВТНІ ми стали співорганізаторами народної толоки “Чистота довкілля - чистота у серці”, а також корпоративної акції з висадки дерев та благоустрою “Не забудь!”.

 

Завершили ми 2012 рік Новорічним роликом “Не підставляй Діда Мороза”

 

Усім веселих і затишних Новорічних свят!

Авторизация
 
 
Регистрация
 
 
 
 
 
 
Никакая часть материалов этого сайта не может быть использована без согласования с администрацией. МОО "Новая Атлантида" © 1996-2009